Lastkorg fram APG

Pris

2 795

SEK

Du måste göra ett val

Vald kombination går ej att beställa

Fraktikon Näst kommande leverans passa på att förboka:
2024-11-20
2024-12-05
2025-01-15

Välj fäste för din modell i droplisten.

Kanske en av de snyggaste korgarna på marknaden. Vår populära front korg med finns nu med snabbfästen till flera olika märken. Stålkorg i hålplåt med svart pulverlack, Gör den möjlig att montera på alla fyrhjulingar. Enkel att uppdatera med andra tillbehör på korgen, tack vare den stabila hålplåten. Designen gör att den inte sticker utanför maskinen och du får en maximal lastyta fram på din atv.

  • Mått 105 x 45 x 14 cm
  • Vikt 9kg

APG Frontkorg för ATV – Stilren och Smart Design för Maximalt Användande!

Upptäck vår nya, egenutvecklade APG frontkorg – designad för att matcha lasttacket på de flesta fyrhjulingar med en unik och snygg design som ingen annan kan erbjuda! Med sitt smarta hålmönster fungerar korgen som en praktisk verktygstavla, vilket gör den idealisk för att fästa och organisera dina verktyg och utrustning.

Korgen är utrustad med snabbfästen som passar flera märken av fyrhjulingar, eller använd U-bultar för att säkerställa en perfekt passform till alla modeller. Du kan enkelt anpassa korgen efter dina behov med våra tillval som:

  • Gummimatta för att minska skrammel och skydda din utrustning
  • Redskapshållare för enkel tillgång till verktyg
  • Lastnät för att hålla allt på plats under körning

Ge din ATV en funktionell och stilren uppgradering med APG frontkorg och få en flexibel lösning för alla dina äventyr och arbeten!


SKU 11-12001
EAN 142731166

Relaterade produkter

 

Bakkorg med avdelare

Passar alla fyrhjulingar

2 995

SEK

Lastkorg fram rektangulär APG

Passar alla fyrhjulingar

2 495

SEK

APG atvpowergear - a part of Nordic Powersports AB

Genom lång erfarenhet av fyrhjulingar i hård terräng, lera eller hårt arbete har vi utvecklat ett tillbehörskoncept för ATV/fyrhjulingar som är starkt, säkert och innovativt. APG är ett varumärke inom Nordic Powersports som konstruerar och tillverkar ATV tillbehör som erbjuds konsument och företag via återförsäljare över hela Skandinavien.

Copyright © APG atvpowergear

Kontakt

Nordic Powersports
Valsverkaregatan 28, 591 62 Motala 

Telefon: 0141-21 21 21

Powered by Sitesmart